Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731337416

Amistoso 731337416 Información oficial sobre el partido 731337416 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido 2 - 1 Valareña Alineación oficial del equipo 'Valareña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido 3 - 2 Valareña Alineación oficial del equipo 'Valareña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Kazique

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bero von Roden el va rematar Douglas Avellaneda amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Javier Carnevalli, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Kazique.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Kazique a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cezary Kopczyk va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En 崔 (Cui) 综隆 (Zonglong) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Kazique per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan José Javier Carnevalli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Valareña

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Un mica després, Anders Silverén de Valareña va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Constantin Multerer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Diego Sáez Íñiguez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jon Ander Garekabe va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valareña que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Khalil Tahseen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 59 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Diego Sáez Íñiguez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.