Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336981

Amistoso (RC) 731336981 Información oficial sobre el partido 731336981 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido 5 - 3 Inter de Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Inter de Murcia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido 3 - 4 Inter de Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Inter de Murcia FC' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,6 % 66,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarbos CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Passat el minut 19 de joc, Cristian Mulloni facilitava les coses al Tarbos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Janklaas Demanez de Tarbos aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Tarbos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Csongor Gressó, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Tarbos prenia la batuta de l'encontre al minut 96, quan en Csongor Gressó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 108 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Kabongo va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, José Kabongo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Bouko de Hartog de Tarbos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janklaas Demanez de Tarbos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Inter de Murcia FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Emanuele Bonichini va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Aronne Donadonibus va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 65.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb 82 minuts jugats, Federico Varaschin de Murcia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquim Gaspar Lopes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Belmiro Maurício quasi aconsegueix empatar per Murcia al minut 50, però Miquel Xifro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Daniel Comenge de Murcia no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquim Gaspar Lopes de Murcia es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Páll Stampe de Murcia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.