Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335634

Amistoso 731335634 Información oficial sobre el partido 731335634 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido 1 - 0 FERRANFEL Alineación oficial del equipo 'FERRANFEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido 3 - 1 FERRANFEL Alineación oficial del equipo 'FERRANFEL' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Jerónimo

Goles Goles

  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): Una falta al minut 73 va provocar un lliure directe. Antonio Larrañaga el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Lorenzo Velasco Manrique quasi marca en una jugada assajada de córner que Sergi Maltès havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 224 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Jerónimo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 56, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Antonio Larrañaga va relliscar al moment de fer el xut i el porter Elijah Corcoran no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Javier Eroles, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FERRANFEL

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Attila Herczku de FERRANFEL va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FERRANFEL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erik Tudorović, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Werner Imwinkelried va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Afonso Dans va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): FERRANFEL va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Werner Imwinkelried es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lyudmil Ushev de FERRANFEL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.