Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731333128

Amistoso 731333128 Información oficial sobre el partido 731333128 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Aavillea CF Alineación oficial del equipo 'Aavillea CF' en el partido 0 - 2 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aavillea CF Alineación oficial del equipo 'Aavillea CF' en el partido 1 - 1 F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aavillea CF

F.c. Barcelona a

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Santiago De Agustini donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Johan Abelsson de Barcelona va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Santiago De Agustini gairebé marca per a Barcelona al minut 42 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Barcelona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johan Abelsson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Santiago De Agustini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barcelona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Sander De Prest va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.