Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332026

Amistoso (Int.) 731332026 Información oficial sobre el partido 731332026 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Valverde de Mérida C.F. Alineación oficial del equipo 'Valverde de Mérida C.F.' en el partido 0 - 2 Nobunaga F.C Alineación oficial del equipo 'Nobunaga F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valverde de Mérida C.F. Alineación oficial del equipo 'Valverde de Mérida C.F.' en el partido 1 - 2 Nobunaga F.C Alineación oficial del equipo 'Nobunaga F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valverde de Mérida C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Bendala Galán, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Nobunaga F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Nobu va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauricio Mesías, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Henry Uribe que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Federico Gavín va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Jacinto Salas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ignacio Isarraga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Sean Cannoch va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Isarraga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Henry Uribe va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Sean Cannoch, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jacinto Salas es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ricardo Valino al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Ignacio Isarraga va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rodrigo Pucuhuayla, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Valino de Nobu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hur Agirregomuzkorta de Nobu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.