Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731331116

Amistoso 731331116 Información oficial sobre el partido 731331116 en Hattrick

07.05.2024 21:00:00

The Blues Boros Alineación oficial del equipo 'The Blues Boros' en el partido 0 - 5 Rotor Middlesex Alineación oficial del equipo 'Rotor Middlesex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Blues Boros Alineación oficial del equipo 'The Blues Boros' en el partido 0 - 7 Rotor Middlesex Alineación oficial del equipo 'Rotor Middlesex' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Blues Boros

Rotor Middlesex

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Werner Schildfarneck va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Adam Beckett va aprofitar un error defensiu al minut 47, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Middlesex.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Werner Schildfarneck de Middlesex va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Robin Kilian Kappelt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 4 per a Middlesex.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Ferdinand Loewi va augmentar l'avantatge de Middlesex a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Bóris Marcolino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Middlesex va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Werner Schildfarneck va quedar-se sol davant el porter 苗 (Miao) 斯海 (Sihai), però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Ferdinand Loewi quasi marca en una jugada assajada de córner que Aaron Wilce havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 82 per Robin Kilian Kappelt va anar a parar a la creueta.