Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731330888

Amistoso (Int.) 731330888 Información oficial sobre el partido 731330888 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Deapănă Jucărel Alineación oficial del equipo 'Deapănă Jucărel' en el partido 3 - 3 Newpalace United Alineación oficial del equipo 'Newpalace United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deapănă Jucărel Alineación oficial del equipo 'Deapănă Jucărel' en el partido 4 - 0 Newpalace United Alineación oficial del equipo 'Newpalace United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deapănă Jucărel

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Ivan Dijkhoff de Jucărel va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Jucărel va acabar amb la pilota als peus de Sintin Degla que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jan Béguier, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Serafim Machado Dias hauria d'haver estat gol al minut 18 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Chinua Duger no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Max Osewoudt va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Serafim Machado Dias de Jucărel es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Newpalace United

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): El jugador Márió Farkas de Newpalace es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Ádám Patkós va marcar al minut 19 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Ádám Patkós des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Newpalace va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Benedek Fellner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benedek Fellner de Newpalace va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.