Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731330354

Amistoso (Int., RC) 731330354 Información oficial sobre el partido 731330354 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Fc. Borgo Hermada 2019 Alineación oficial del equipo 'Fc. Borgo Hermada 2019' en el partido 6 - 5 Ronaldo Adam Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldo Adam Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc. Borgo Hermada 2019 Alineación oficial del equipo 'Fc. Borgo Hermada 2019' en el partido 1 - 1 Ronaldo Adam Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldo Adam Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc. Borgo Hermada 2019

Goles Goles

  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Hermada va reduir el marcador al minut 73 a 1 - 2 quan Marco Verini va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Virginio Casari va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hermada Piero De Cianni quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Salvatore Raccichini l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klodi Kaçe de Hermada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Savey de Hermada es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 100 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Timmy Hoskens, el jugador de Hermada va ser expulsat al minut 100.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Hermada Salvatore Raccichini va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Petar Ortakovski va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 2
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pier Giuseppe Dilaghi va xutar fora per a Hermada, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): Marco Verini de Hermada va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Petar Ortakovski s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hermada, Virginio Casari, col·locà la pilota just a les mans d'en Petar Ortakovski. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Hermada Antonio Giovenco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Petar Ortakovski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Piero De Cianni anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Hermada.

Ronaldo Adam Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Ronaldo va ser finalitzada des de l'esquerra per Arian Pachur al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Ronaldo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ivair Poeta, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Namık Kemal Nezir va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Namık Kemal Nezir al minut 81 semblava entrar, però Timothy Canaider va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bogdan Cypel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Al minut 97 de partit, Ivair Poeta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): 罗 (Luo) 扬名 (Yangming) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 108, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Timothy Canaider va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Przemysław Cieszkowski de Ronaldo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gery Rensonnet de Ronaldo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timothy Canaider en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ronaldo Mihkel Hälvik, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Timothy Canaider. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Ronaldo, 罗 (Luo) 扬名 (Yangming), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Ivair Poeta de Ronaldo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Arian Pachur de Ronaldo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.