Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329968

Amistoso (RC) 731329968 Información oficial sobre el partido 731329968 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Popatik_Hartzera Alineación oficial del equipo 'Popatik_Hartzera' en el partido 1 - 6 Revenges Siege Alineación oficial del equipo 'Revenges Siege' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Popatik_Hartzera Alineación oficial del equipo 'Popatik_Hartzera' en el partido 1 - 7 Revenges Siege Alineación oficial del equipo 'Revenges Siege' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popatik_Hartzera

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dietrich Maierhofer la va rematar Gregor Schuchmann amb una magnífica volea que va fer pujar per a Popatik_Hartzera el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dietrich Maierhofer de Popatik_Hartzera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Revenges Siege

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 18 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carlo Maria Tomasoni.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Revenges agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Uziel da Bouza amb mestria.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Ramón María Medina Graña va aprofitar un error defensiu al minut 25, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Revenges.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Carlo Maria Tomasoni va augmentar l'avantatge de Revenges a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Johannes Quehenberger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 1 - 5 per a Revenges.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 6 s'ha de veure repetit: en Pablo Loyola de Revenges va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Uziel da Bouza, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Paco Narváez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Revenges va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Heinar Frössl va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Paco Narváez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.