Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329203

Amistoso (Int., RC) 731329203 Información oficial sobre el partido 731329203 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

SS AC Cluj Alineación oficial del equipo 'SS AC Cluj' en el partido 3 - 4 Yukarıovacık Alineación oficial del equipo 'Yukarıovacık' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
63 % Posesión 45' 37 %
63 % Posesión 90' 37 %
Presionar Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 9
SS AC Cluj Alineación oficial del equipo 'SS AC Cluj' en el partido 3 - 4 Yukarıovacık Alineación oficial del equipo 'Yukarıovacık' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SS AC Cluj Alineación oficial del equipo 'SS AC Cluj' en el partido 2 - 0 Yukarıovacık Alineación oficial del equipo 'Yukarıovacık' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SS AC Cluj

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dragoş Negurescu de Cluj va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Doru Sabău va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Zoltán Császár anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Cluj.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Călin Moroca de Cluj va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Dragoş Negurescu de Cluj és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cluj László Oláh va intentar enganyar Halil Cihad amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.

Yukarıovacık

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Naim Uşak quasi marca en una jugada assajada de córner que Ercan Cansever havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Yukarıovacık, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Şaban Asil va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Doru Sabău va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ettore Concas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Şaban Asil de Yukarıovacık es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Albert Țîră de Yukarıovacık, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Călin Moroca en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Patxi Lacas de Yukarıovacık va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Yukarıovacık Temel Memik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Călin Moroca es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Yukarıovacık, İsmet Toprak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Sönmez Kutluer de Yukarıovacık, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Călin Moroca en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.