Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329065

Amistoso 731329065 Información oficial sobre el partido 731329065 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

FC Păstorul Vaideeni Alineación oficial del equipo 'FC Păstorul Vaideeni' en el partido 0 - 2 Mecanica de la Alba Iulia Alineación oficial del equipo 'Mecanica de la Alba Iulia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Păstorul Vaideeni Alineación oficial del equipo 'FC Păstorul Vaideeni' en el partido 0 - 3 Mecanica de la Alba Iulia Alineación oficial del equipo 'Mecanica de la Alba Iulia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Păstorul Vaideeni

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de David Oroveanu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Nicolae Vladimirescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Păstorul que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Păstorul va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ernst-Dieter Baumgartel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Sorin-Daniel Negoiță de Păstorul va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolae Vladimirescu.

Mecanica de la Alba Iulia

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jemuel Ume que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mecanica.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jemuel Ume va augmentar l'avantatge de Mecanica a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jemuel Ume es va quedar sol davant del porter, al minut 20. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Djamel Rinders va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Angelo Leal de Mecanica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Angelo Leal al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Alexandru Făiniș va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jemuel Ume, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre-Olivier Naulleau de Mecanica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.