Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328266

Amistoso (Int.) 731328266 Información oficial sobre el partido 731328266 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

FC Vestersager Alineación oficial del equipo 'FC Vestersager' en el partido 0 - 7 Italian Stallions CF Alineación oficial del equipo 'Italian Stallions CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Vestersager Alineación oficial del equipo 'FC Vestersager' en el partido 1 - 5 Italian Stallions CF Alineación oficial del equipo 'Italian Stallions CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vestersager

Italian Stallions CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Armands Enkurkrogs va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3, un xut de Gordon Nordstrand des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Ricardo Quevedo de Stallions va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 28.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): El Manolo Vilallonga va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Stallions. 0-4.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Gordon Nordstrand va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 5 per a Stallions.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Haro Brion va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 60, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Stallions, mentre ja celebrava el 0 - 6, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Anton Bakutov de Stallions va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 29 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manolo Vilallonga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Stallions va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rafael Baquerizo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Baquerizo de Stallions amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Haro Brion de Stallions la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.