Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328254

Amistoso (Int., RC) 731328254 Información oficial sobre el partido 731328254 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

Północna Płońsk Alineación oficial del equipo 'Północna Płońsk' en el partido 4 - 5 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
60 % Posesión 90' 40 %
Contraataques Nivel de táctica: 8 Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 4
Północna Płońsk Alineación oficial del equipo 'Północna Płońsk' en el partido 4 - 5 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Północna Płońsk Alineación oficial del equipo 'Północna Płońsk' en el partido 2 - 0 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Północna Płońsk

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Marcos Sebastián Brazenas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Północna, Flavio Barrenechea, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Hein Gondor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eike Ruckes de Północna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 105 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eike Ruckes se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Północna, Sławomir Kuśnierewicz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Wayne Middag de Północna va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Remigiusz Romanowicz de Północna va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Stefan Melle va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Północna a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Zainul Zuhyle va xutar fora per a Północna, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Północna Alexi Razsukanov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Julio 'Arbitrul' Iturralde González es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marcos Sebastián Brazenas va xutar fora per a Północna, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!

Ojeras FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 1 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan José 'Almirante' Picart, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luis Ibars de Povil xutant per a Ojeras va fer anar la pilota just on la volia, però Sławomir Kuśnierewicz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sergio Garaiburu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Carlos Mozo Moratinos de Ojeras, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sławomir Kuśnierewicz en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ojeras, Juan José 'Almirante' Picart, col·locà la pilota just a les mans d'en Sławomir Kuśnierewicz. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ojeras Xavi Aiguadé, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sławomir Kuśnierewicz. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Julio 'Arbitrul' Iturralde González anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Ojeras.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Federico Rodríguez Gómez de Ojeras, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sławomir Kuśnierewicz en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.