Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731327115

Amistoso 731327115 Información oficial sobre el partido 731327115 en Hattrick

09.05.2024 01:00:00

Valrico Suave Alineación oficial del equipo 'Valrico Suave' en el partido 6 - 4 BlueCrab Bounty Alineación oficial del equipo 'BlueCrab Bounty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Valrico Suave Alineación oficial del equipo 'Valrico Suave' en el partido 5 - 2 BlueCrab Bounty Alineación oficial del equipo 'BlueCrab Bounty' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valrico Suave

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Valrico contenien la respiració mentre en Mats Carlsen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Drin Drenika va descol·locar totalment la defensa contrària i Cal Butler-Johnston no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mats Carlsen es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Valrico va aconseguir el 4 - 1 quan Mihajlo Anastasijević va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Drin Drenika va incrementar l'avantatge de Valrico amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mihajlo Anastasijević va aprofitar per marcar el 6 - 4 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cornelio Carvajal per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lado Lampič va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

BlueCrab Bounty

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats de BlueCrab van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alex Speed va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Florian Touron estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Brock Bradley va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 52.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): BlueCrab van mostrar una bona compenetració quan al minut 68 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que José Quintans va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): BlueCrab van aconseguir el 5 - 4 que retallava diferències al minut 81 quan Alex Speed sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en José Quintans ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 290 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Farzin Entezari va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Brock Bradley va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Immanuel Biegger.