Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731326601

Amistoso (Int., RC) 731326601 Información oficial sobre el partido 731326601 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido 3 - 5 Czarni Browar Witnica Alineación oficial del equipo 'Czarni Browar Witnica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido 2 - 0 Czarni Browar Witnica Alineación oficial del equipo 'Czarni Browar Witnica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia CF Kempes

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. VCF Kempes s'avançava en el marcador després que en Sergio Pigat xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 41, indicava inequívocament que en Sergio Pigat va saber trobar la xarxa rival. VCF Kempes desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, VCF Kempes va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Melena, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): En Sergi Cabré va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Sergio Pigat de VCF Kempes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tante Griño de VCF Kempes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Czarni Browar Witnica

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Przemysław Ceglarek va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gerdt Eisenkolb, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Bolesław Szadkowski va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 55 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 82. L'anotador per Witnica va ser Bolesław Szadkowski, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 174 Minuto 114 (Gol de penalti): En Przemysław Ceglarek va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 114. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 116 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 116, Witnica va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ignacy Matwiej.