Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731326145

Amistoso (Int.) 731326145 Información oficial sobre el partido 731326145 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 2 - 1 AIF Manglers Alineación oficial del equipo 'AIF Manglers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 2 - 0 AIF Manglers Alineación oficial del equipo 'AIF Manglers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Joan Rives de Atlhetic, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atlhetic contenien la respiració mentre en Koldo Sagarmin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Matias Romppainen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Atlhetic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joan Rives en un 1 contra 1 amb el porter Pär-Erik Lifmar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Jandro Ovando, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matias Romppainen va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Koldo Sagarmin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlhetic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Atlhetic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aitor Vivero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pär-Erik Lifmar.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Aitor Vivero de Atlhetic va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jandro Ovando al minut 81 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joan Rives per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pär-Erik Lifmar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

AIF Manglers

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 47 minuts Şaban Toygar va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Nicola Didò, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pierluigi Carbone no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Manglers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gillis Håkansson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hardy Granen de Manglers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Daniel Torsson de Manglers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.