Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325979

Amistoso (Int.) 731325979 Información oficial sobre el partido 731325979 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

R.I.P.áci Alineación oficial del equipo 'R.I.P.áci' en el partido 5 - 5 Bruichladdich_Now Alineación oficial del equipo 'Bruichladdich_Now' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
R.I.P.áci Alineación oficial del equipo 'R.I.P.áci' en el partido 7 - 1 Bruichladdich_Now Alineación oficial del equipo 'Bruichladdich_Now' en el partido
Tiene mala suerte 7.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.I.P.áci

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Robert Svatoš va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 26 de joc. Samuel Filip es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Robert Svatoš la va convertir en gol amb un remat de cap en Filip Vosecký tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 37 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 del partit, el jugador Samuel Filip de R.I.P.áci va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): R.I.P.áci s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Vladimír Dresler per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ladislav Barvíř. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): R.I.P.áci per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Ladislav Barvíř va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Filip Vosecký va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimír Dresler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Filip Vosecký de R.I.P.áci va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Filip Vosecký de R.I.P.áci va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Bruichladdich_Now

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Seydou Brügger va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gwendolin Wachtel per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Bruichladdich_Now agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kim Schantz amb mestria.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Andrea Mazzolani.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Ignazio Stickling va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 5 - 5 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gwendolin Wachtel va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 207 Minuto 91 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Randy Lackmann de Bruichladdich_Now no va ser gol per ben poc.