Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325159

Amistoso (Int.) 731325159 Información oficial sobre el partido 731325159 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Curlings. c.f. Alineación oficial del equipo 'Curlings. c.f.' en el partido 3 - 2 Hesturs lost boys Alineación oficial del equipo 'Hesturs lost boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Curlings. c.f. Alineación oficial del equipo 'Curlings. c.f.' en el partido 3 - 4 Hesturs lost boys Alineación oficial del equipo 'Hesturs lost boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,9 % 46,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curlings. c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Fermín Daniel Ramirez-Tello va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fermín Daniel Ramirez-Tello, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Curlings. prenia la batuta de l'encontre al minut 88, quan en Íñigo Gualber va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Curlings. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Álvaro Briones, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Reyes Cayon del Curlings. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rodrigo Meléndez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Ballado de Curlings. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hesturs lost boys

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Stanislav Hýbner va llençar el penal ras arran de pal.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Als 83 minuts de partit, Kadri Sayrak de Hesturs va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Håkon Honningsvåg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Hesturs creava perill des de la dreta al minut 58, però en Sergio Solano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Fabian Hafen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Steve Burbidge quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Kadri Sayrak de Hesturs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.