Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731323365

Amistoso (Int.) 731323365 Información oficial sobre el partido 731323365 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Steaua del WC Alineación oficial del equipo 'Steaua del WC' en el partido 0 - 3 FC Debowe Slonio Alineación oficial del equipo 'FC Debowe Slonio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Steaua del WC Alineación oficial del equipo 'Steaua del WC' en el partido 0 - 4 FC Debowe Slonio Alineación oficial del equipo 'FC Debowe Slonio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua del WC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Josef Křepel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Simon Järnström rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

FC Debowe Slonio

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joachim Ostrzyżek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Debowe.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al 58 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Debowe augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Petr Shandarin es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Debowe. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Seweryn Gorzelany xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Debowe va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joaquín Paleologos s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Petr Shandarin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Valtteri Hahl al minut 40.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Joachim Ostrzyżek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pietro Vassallo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Valtteri Hahl de Debowe va fallar un penal al minut 56, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Pietro Vassallo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Radosław Szostak, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.