Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321706

Amistoso 731321706 Información oficial sobre el partido 731321706 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Marcdjm Alineación oficial del equipo 'Marcdjm' en el partido 1 - 5 CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marcdjm Alineación oficial del equipo 'Marcdjm' en el partido 2 - 2 CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcdjm

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Jorge Ezcurra de Marcdjm, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Juan Weyler va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Marcdjm.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Ezcurra de Marcdjm va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Marcdjm va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jorge Ezcurra va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fran Cutuneguieta va fer una magnífica centrada, però la rematada de Campio Viqueira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): Marcdjm va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 77, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Zarandona.

CD San Juanillo

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Juanillo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 43, quan Mswati Ramasodi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Tyrel Thompson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Kornelius Wossidlow va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Juanillo posava el marcador 1 a 2.
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tyrel Thompson és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Eduard van Dalen perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): En Kornelius Wossidlow va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Artur Dymczak, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Juanillo van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Tyrel Thompson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eduard van Dalen després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Leon Brygoła va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adolfo Valdés de Juanillo es va guanyar la targeta groga merescudament.