Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321392

Amistoso (Int.) 731321392 Información oficial sobre el partido 731321392 en Hattrick

09.05.2024 00:50:00

Quimbombo Fc Alineación oficial del equipo 'Quimbombo Fc' en el partido 3 - 3 RIAZOR F.S Alineación oficial del equipo 'RIAZOR F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Quimbombo Fc Alineación oficial del equipo 'Quimbombo Fc' en el partido 1 - 4 RIAZOR F.S Alineación oficial del equipo 'RIAZOR F.S' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quimbombo Fc

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): Carlos Mario Bernal de Quimbombo va demostrar les seves habilitats al minut 31 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bruno Battistella, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bruno Battistella va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Quimbombo empatava el partit, 3 a 3, al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Mauricio Hilarión no va entrar per centímetres.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alfonso Caldas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Ernesto Córdoba de Quimbombo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RIAZOR F.S

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, RIAZOR es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Xavi Barreda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 15, RIAZOR va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Derrek Daniels.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29, una falta xutada per Òscar Ballart va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a RIAZOR. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Òscar Ballart va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Antonio Mira Andrade, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gerard Esteller, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gerard Esteller va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): RIAZOR quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Enrique Ávila va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sybrand van Kooten.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Beistegui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Beistegui de RIAZOR va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".