Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321387

Amistoso (Int.) 731321387 Información oficial sobre el partido 731321387 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 5 - 2 Celtic Keydevils Alineación oficial del equipo 'Celtic Keydevils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 6 - 0 Celtic Keydevils Alineación oficial del equipo 'Celtic Keydevils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mitocondria CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Bayasal Yisun va donar a Mitocondria un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Feliberto Quintuillán de Mitocondria, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mitocondria pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Vicente Gómez va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Polat Abaç va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en Bayasal Yisun va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jorge Vicente Gómez podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Alexander Holm, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Alexander Holm, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Mitocondria ho intentava per la dreta per mitjà de Bayasal Yisun, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Vicente Gómez de Mitocondria es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Feliberto Quintuillán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Celtic Keydevils

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Georg Morn, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 12.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Celtic seguien lluitant fins al final. Al minut 70, fruit d'aquests esforços, Georg Morn va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lino Portelada va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Łukasz Bargłowski, el jugador de Celtic va ser expulsat al minut 36.