Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321188

Amistoso (Int., RC) 731321188 Información oficial sobre el partido 731321188 en Hattrick

08.05.2024 17:25:00

Abel united Alineación oficial del equipo 'Abel united' en el partido 1 - 7 HammerTeam Alineación oficial del equipo 'HammerTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Abel united Alineación oficial del equipo 'Abel united' en el partido 0 - 2 HammerTeam Alineación oficial del equipo 'HammerTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abel united

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al united una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nisso Gouri, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.

HammerTeam

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 18 minuts de joc, Alfredo Sabasquida, corrent com un esperitat, superà primer Ferry Hilterman per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de HammerTeam va ser finalitzada des de l'esquerra per Rafael Campos al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aake Piipponen de HammerTeam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 35 de partit.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Florencio Portomeñe va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ferry Hilterman per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 4
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Karl-Ivar Sedhult, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a HammerTeam l'avantatge per 1 - 6. Alfredo Sabasquida en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Aake Piipponen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del HammerTeam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Campos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Ander Arana, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. HammerTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Fayçal Jiménez de HammerTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.