Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321157

Amistoso 731321157 Información oficial sobre el partido 731321157 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Cuesta Pella F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuesta Pella F.C.' en el partido 2 - 1 mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuesta Pella F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuesta Pella F.C.' en el partido 3 - 0 mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuesta Pella F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cuesta una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Hansas Rusovičius, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cuesta. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Álvaro Foncillas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Ignacio Salcedo quasi dona a Cuesta l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Ignacio Salcedo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cuesta.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Alberto Lasa va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Cuesta va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Álvaro Foncillas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Ramón López Lamadrid va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Felipe Calders al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roger Seguí va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Álvaro Foncillas.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Txema Ruiz de Cuesta es va guanyar la targeta groga merescudament.

mikelines fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joaquín Alsina va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el mikelines sortien al contraatac. La falta llançada per Pedro Villametide va sortir força alta sense massa perill.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Juanma Cantó va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.