Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320835

Amistoso 731320835 Información oficial sobre el partido 731320835 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido 7 - 2 Askatasuna F.C. Alineación oficial del equipo 'Askatasuna F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido 4 - 5 Askatasuna F.C. Alineación oficial del equipo 'Askatasuna F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Leñero

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Després de 21 minuts de partit, Giuseppe Bellina igualava per Atletico en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Kauê Leme Araújo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Atletico es posava per davant!
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Als 31 minuts de joc, els nois de Atletico van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Salvo Rizzoli augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Orlando Scattina de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Atletico va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Giuseppe Bellina va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Salvo Rizzoli va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 63 el resultat passava a ser de 6 - 2.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Salvo Rizzoli sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de Atletico a 7 - 2.

Askatasuna F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Askatasuna va ser finalitzada des de l'esquerra per Albert Klimko al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 57, el jugador visitant Andrew Killick va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zaïd Rbati, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 254 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Al minut 49, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Dávid Ebedli va fallar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Trinder de Askatasuna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vistilo Boiro de Askatasuna es va guanyar la targeta groga merescudament.