Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320433

Amistoso (Int.) 731320433 Información oficial sobre el partido 731320433 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 1 - 0 Kseroboye Alineación oficial del equipo 'Kseroboye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 3 - 0 Kseroboye Alineación oficial del equipo 'Kseroboye' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acouldinats

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Acouldinats va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Oriol Canós va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ricardo Alcarria va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge García de Veas va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Michał Szewczyk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Ramón Vidal Ramírez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Acouldinats se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Ricardo Alcarria va sorprendre Michał Szewczyk amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Acouldinats ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge García de Veas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Josep Lluís Valor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Michał Szewczyk va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge García de Veas per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Michał Szewczyk va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Oriol Canós de Acouldinats gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Kseroboye

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kseroboye van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maurycy Bartyla va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kseroboye va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ariel Sierpień, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grzegorz Stopczyński de Kseroboye la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.