Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731318492

Amistoso (Int.) 731318492 Información oficial sobre el partido 731318492 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Non Siamo Molli Alineación oficial del equipo 'Non Siamo Molli' en el partido 1 - 3 LosdelRuso Alineación oficial del equipo 'LosdelRuso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Non Siamo Molli Alineación oficial del equipo 'Non Siamo Molli' en el partido 0 - 1 LosdelRuso Alineación oficial del equipo 'LosdelRuso' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Non Siamo Molli

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): El Molli era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francisco Ignacio Soroa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Paul Markreiter quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Molli van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rajko Repac va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Doug Samson de Molli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LosdelRuso

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Molli. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gregory Bates la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LosdelRuso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 12.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gregory Bates va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del LosdelRuso, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jose Esteban Huenchucheo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Gregory Bates es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 37, però el porter va aturar el seu xut.