Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316461

Amistoso (Int.) 731316461 Información oficial sobre el partido 731316461 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Pitupujol Alineación oficial del equipo 'Pitupujol' en el partido 0 - 4 Tours Club Athletic Alineación oficial del equipo 'Tours Club Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pitupujol Alineación oficial del equipo 'Pitupujol' en el partido 1 - 3 Tours Club Athletic Alineación oficial del equipo 'Tours Club Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitupujol

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Thibaut Mousset haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pitupujol al minut 49.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): David Vergara Giles va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pau Buelga, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Olmedo de Pitupujol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tours Club Athletic

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Athletic agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ángel Galleguillos amb mestria.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Martin Flašar va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Athletic i marcant el 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Athletic va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antony Combette.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Rémi Chevreau des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Boris Mazille va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aleksander Kubaś va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Hacène Paccard de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.