Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316083

Amistoso (Int., RC) 731316083 Información oficial sobre el partido 731316083 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

Real Madryt life Alineación oficial del equipo 'Real Madryt life ' en el partido 0 - 3 ATH GRETAS Alineación oficial del equipo 'ATH GRETAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Madryt life Alineación oficial del equipo 'Real Madryt life ' en el partido 1 - 6 ATH GRETAS Alineación oficial del equipo 'ATH GRETAS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madryt life

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastian Brytan de Madryt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sebastian Brytan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

ATH GRETAS

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Raphael Knorring donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, GRETAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Himar Lapetra Churruca, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Alejandro Caramillo va augmentar l'avantatge de GRETAS a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GRETAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raphael Knorring, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Himar Lapetra Churruca va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Alejandro Caramillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fredd Reinhardtshain va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GRETAS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Duško Itković, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Raphael Knorring de GRETAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Sicachá de GRETAS es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.