Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313115

Amistoso (Int.) 731313115 Información oficial sobre el partido 731313115 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Holme BK Alineación oficial del equipo 'Holme BK' en el partido 2 - 3 Energie Gouda Alineación oficial del equipo 'Energie Gouda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Holme BK Alineación oficial del equipo 'Holme BK' en el partido 3 - 0 Energie Gouda Alineación oficial del equipo 'Energie Gouda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Holme BK

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Passat el minut 25 de joc, Ebrahim Golafshanlou facilitava les coses al Holme amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Gigi Merlino va demostrar la seva experiència quan al minut 34 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Ferdinand Byrdal va estar a punt d'empatar per a Holme quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Novak Čolić va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Holme per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Gigi Merlino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tristan Klemmensen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Holme tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Caspar Nellemose ho va intentar al minut 61 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Ferdinand Byrdal va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 78, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Tristan Klemmensen tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Energie Gouda

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Kai-Olaf Gatscha el va rematar Roman Zölzer amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Hugo Iglingen marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SVEG eren letals, i Tristan Klügel va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hugo Iglingen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 30 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kai-Olaf Gatscha de SVEG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.