Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313037

Amistoso 731313037 Información oficial sobre el partido 731313037 en Hattrick

07.05.2024 21:15:00

FC Botev 06 Alineación oficial del equipo 'FC Botev 06' en el partido 3 - 3 lyulin Alineación oficial del equipo 'lyulin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Botev 06 Alineación oficial del equipo 'FC Botev 06' en el partido 5 - 1 lyulin Alineación oficial del equipo 'lyulin' en el partido
Tiene mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Botev 06

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Rayane Youssari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Botev es posava per davant!
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Botev. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Caspar van der Hilst xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Stamen Davidov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Botev se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Borislav Rashkov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Iliya Grozev de Botev gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Iliya Grozev va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Botev.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Caspar van der Hilst va ser clau en la jugada d'atac de Botev al minut 55, quan ell mateix va fer una passada brutal a Iliya Grozev, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Botev per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Caspar van der Hilst, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Farjad Haji Nasiri al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stamen Davidov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rayane Youssari de Botev amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stamen Davidov.

lyulin

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Władysław Lata, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 43. L'anotador per lyulin va ser Władysław Lata, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de lyulin eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Georgi Dimitrov va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Daniel Konetzovski, el jugador de lyulin va ser expulsat al minut 40.