Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731312172

Amistoso (RC) 731312172 Información oficial sobre el partido 731312172 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

NIKE TEAM F.C Alineación oficial del equipo 'NIKE TEAM F.C' en el partido 3 - 4 TXISPUN Alineación oficial del equipo 'TXISPUN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NIKE TEAM F.C Alineación oficial del equipo 'NIKE TEAM F.C' en el partido 3 - 3 TXISPUN Alineación oficial del equipo 'TXISPUN' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIKE TEAM F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): NIKE s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Chulián Valdemoro per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Valentín Busto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del NIKE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 42.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Gaudenzio Zaccaria s'emportà una gran ovació del públic local al minut 90, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Chulián Valdemoro va rebre molts aplaudiments. Al minut 23 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Noel Turpín va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Chulián Valdemoro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Jani Rasilainen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alano Monteiro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Valentín Busto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Noel Turpín va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 103 (Ocasión por el centro): NIKE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gaudenzio Zaccaria de NIKE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

TXISPUN

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de TXISPUN eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Nevo Tzemach va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nevo Tzemach.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): El jugador Andrew Samuel de TXISPUN es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Passats 99 minuts de partit, TXISPUN es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Raúl Galdames es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Nevo Tzemach de TXISPUN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.