Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311677

Amistoso (Int.) 731311677 Información oficial sobre el partido 731311677 en Hattrick

07.05.2024 20:20:00

Lausteen palloilijat Alineación oficial del equipo 'Lausteen palloilijat' en el partido 3 - 1 Los Ratones de Perez Alineación oficial del equipo 'Los Ratones de Perez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lausteen palloilijat Alineación oficial del equipo 'Lausteen palloilijat' en el partido 3 - 0 Los Ratones de Perez Alineación oficial del equipo 'Los Ratones de Perez' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lausteen palloilijat

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de palloilijat. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joel Ojaniemi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Lassi Mäkikokko, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Karen Ghahreman va incrementar l'avantatge de palloilijat amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Sampsa Jyrkkä va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paavo Pere de palloilijat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El palloilijat ho intentava per la dreta per mitjà de Sampsa Jyrkkä, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Karen Ghahreman de palloilijat gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Niklas Uusisalmi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los Ratones de Perez

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Samy Lor va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ratones, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Samy Lor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.