Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311495

Amistoso (Int.) 731311495 Información oficial sobre el partido 731311495 en Hattrick

08.05.2024 21:55:00

F.C.MAROSCAS II Alineación oficial del equipo 'F.C.MAROSCAS II' en el partido 3 - 1 chuquitos Alineación oficial del equipo 'chuquitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.MAROSCAS II Alineación oficial del equipo 'F.C.MAROSCAS II' en el partido 5 - 0 chuquitos Alineación oficial del equipo 'chuquitos' en el partido
Tiene mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.MAROSCAS II

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): F.C.MAROSCAS, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Waldemar Siemion per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a F.C.MAROSCAS i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 29 minuts de joc. Mentre en Viktor Bosykh el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.MAROSCAS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ugo Checchi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Martinho Fernando de Castro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

chuquitos

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Alejandro Rodríguez Marín de chuquitos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 蔡 (Cai) 其祥 (Qixiang) de chuquitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lenin Oltarz de chuquitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.