Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311238

Amistoso (RC) 731311238 Información oficial sobre el partido 731311238 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido 2 - 0 Burgos Titans Alineación oficial del equipo 'Burgos Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido 2 - 0 Burgos Titans Alineación oficial del equipo 'Burgos Titans' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atabal

Goles Goles

  • 187 Minuto 6 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Atabal va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 6 va arribar el 1 - 0 quan en Fotis Liras va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Antón Barcala va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Atabal tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Fotis Liras ho va intentar al minut 24 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antón Barcala de Atabal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Burgos Titans

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hayden Haase va ridiculitzar a en Pedro Machado amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Burgos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Alexandru Hotoboc va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Burgos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bjoern Oelbermann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Burgos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Alfonso Lorenzo Sarabia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.