Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311180

Amistoso (Int.) 731311180 Información oficial sobre el partido 731311180 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 2 - 7 Filhos da Choné II Alineación oficial del equipo 'Filhos da Choné II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 1 - 5 Filhos da Choné II Alineación oficial del equipo 'Filhos da Choné II' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Balas de Murcia

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el Las Balas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marco Serafini, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Las Balas va reduir el marcador al minut 70 a 2 - 4 quan Elmar Goossens va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan Hilario Gómez de Espinosa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Filhos da Choné II

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abílio Augusto Carvalho es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Abílio Augusto Carvalho de Filhos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Belmiro Cardoso va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roque Rã de Filhos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 53 de partit.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Filhos va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Abílio Augusto Carvalho.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Belmiro Cardoso va augmentar l'avantatge de Filhos a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 90 minuts quan Fernando Gabriel Miranda va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a João Raimundo Martins, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Antelmo Fernandes Leal va enviar un xut des de 40 metres al minut 2, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Gabriel Miranda després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dominique Marle va poder desviar-lo a córner.