Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311087

Amistoso 731311087 Información oficial sobre el partido 731311087 en Hattrick

08.05.2024 10:35:00

Bambino Power Alineación oficial del equipo 'Bambino Power' en el partido 3 - 1 1. FC Bärenjäger Alineación oficial del equipo '1. FC Bärenjäger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bambino Power Alineación oficial del equipo 'Bambino Power' en el partido 3 - 0 1. FC Bärenjäger Alineación oficial del equipo '1. FC Bärenjäger' en el partido
Tiene un resultado normal 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bambino Power

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Bambino va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Mario Bertrand va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): John Beidler va donar a Bambino un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mario Bertrand, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Bambino.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sammy Gallmann va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Patrice Pénot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Bambino per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per John Beidler, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En René Martinelli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Urban Trütsch va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Rouven Durka de Bambino gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Elvis Endras va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sammy Gallmann de Bambino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Giuseppe Paglini va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Mario Bertrand de Bambino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

1. FC Bärenjäger

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bärenjäger el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Stefano Buschauer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ortlieb Albin no va ser aprofitada per en Laurens Unzeitig que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 63 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Davide Filippin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.