Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310870

Amistoso 731310870 Información oficial sobre el partido 731310870 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Emisarios de la Muerte. Alineación oficial del equipo 'Emisarios de la Muerte.' en el partido 1 - 2 LA CREW FC Alineación oficial del equipo 'LA CREW FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Emisarios de la Muerte. Alineación oficial del equipo 'Emisarios de la Muerte.' en el partido 1 - 3 LA CREW FC Alineación oficial del equipo 'LA CREW FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emisarios de la Muerte.

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de José Rochafrida va acabar en una passada genial cap al jugador de Emisarios Felipe Garagarza, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Felipe Garagarza va estar a punt d'empatar per a Emisarios quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Muhammet Gökdeniz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Emisarios va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Wolfram Marburger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Emisarios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florens Van Der Boom, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

LA CREW FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Wilfredo Peñaranda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a CREW.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jaime Chicarro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Philip Plasman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Sebastián Rivera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Habib Ergi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Donald Romijn va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaime Chicarro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Endang Mansori va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastián Rivera de CREW amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.