Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310439

Amistoso (Int.) 731310439 Información oficial sobre el partido 731310439 en Hattrick

07.05.2024 20:45:00

PiKiKi Alineación oficial del equipo 'PiKiKi' en el partido 0 - 2 Bossekop Scorpions Alineación oficial del equipo 'Bossekop Scorpions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PiKiKi Alineación oficial del equipo 'PiKiKi' en el partido 0 - 1 Bossekop Scorpions Alineación oficial del equipo 'Bossekop Scorpions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PiKiKi

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Teemu Nikander va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PiKiKi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PiKiKi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gioacchino De Paoli va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PiKiKi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gioacchino De Paoli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El PiKiKi va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jari Hannus la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Ulises Espert de PiKiKi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bossekop Scorpions

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Scorpions va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Fryderyk Tkaczyk, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Scorpions augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Amadeusz Okulski es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristian Skjerping de Scorpions va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.