Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309267

Amistoso (Int.) 731309267 Información oficial sobre el partido 731309267 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Carnisseria Alineación oficial del equipo 'Carnisseria' en el partido 3 - 3 Monopol FC Alineación oficial del equipo 'Monopol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carnisseria Alineación oficial del equipo 'Carnisseria' en el partido 1 - 2 Monopol FC Alineación oficial del equipo 'Monopol FC' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,9 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carnisseria

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Carnisseria contenien la respiració mentre en Emil-Marian Negruţ s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Carnisseria i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 30 minuts de joc. Mentre en Alejandro Campllonch el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Carnisseria s'esgargamellaven dempeus per esperonar Celino Holvia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 90 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Monopol FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 38 i semblava que Monopol desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Hugo Nicolás Madrid va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Stephen Liu, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 39.
  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Corsino Pinar, que quasi sense aire va regalar la pilota a Stephen Liu de Monopol, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Kerry Finney, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adnan Muthanna no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Monopol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gavin Clark, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Monopol la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stephen Liu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Hugo Nicolás Madrid va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roomet Tamme de Monopol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.