Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309143

Amistoso (Int., RC) 731309143 Información oficial sobre el partido 731309143 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 3 - 4 FK Zeger Alineación oficial del equipo 'FK Zeger' en el partido
2 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 5
0 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 3
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
0 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
60 % Posesión 90' 40 %
Normal Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13
Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 3 - 4 FK Zeger Alineación oficial del equipo 'FK Zeger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 2 - 1 FK Zeger Alineación oficial del equipo 'FK Zeger' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardedeu FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cardedeu va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Santiago Quintano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 107 Minuto 50 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Aldo Utrera! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En José Gadéas tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 52, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En José Gadéas sempre els tira per la dreta i en Sabino Gabbi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): En José Gadéas es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Gadéas va estar a punt d'acabar en gol al minut 97, però el porter visitant Sabino Gabbi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adam Mugurutza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Gadéas va estar a punt d'avançar els locals al minut 106 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Aldo Utrera de Cardedeu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cardedeu, Alejandro Planas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cardedeu Genís Méndez Castro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sabino Gabbi. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Aldo Utrera de Cardedeu anava molt fort i col·locat però Sabino Gabbi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cardedeu Samuel Novoa va intentar enganyar Sabino Gabbi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cardedeu, Adam Mugurutza, col·locà la pilota just a les mans d'en Sabino Gabbi. El marcador: 3 - 4.

FK Zeger

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Fathi Tahiri la va convertir en gol amb un remat de cap en Carlos Oro tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 22 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 47, quan Carlos Oro va posar els visitants Zeger per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Szilveszter Tardi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Szilveszter Tardi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Planas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Szilveszter Tardi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Szilveszter Tardi de Zeger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulo Vougo de Zeger la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wilibrord van der Hoeve es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Carlos Oro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Artur Vencelj de Zeger, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alejandro Planas en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Szilveszter Tardi de Zeger va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zeger Paulo Vougo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.