Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309049

Amistoso (Int., RC) 731309049 Información oficial sobre el partido 731309049 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido 4 - 1 savasas Alineación oficial del equipo 'savasas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido 5 - 0 savasas Alineación oficial del equipo 'savasas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Sidra Pa Todos

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Pello Ibur, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Oleguer Baiget, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sidra.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Sidra va obtenir un penal al minut 58, que va llançar a la perfecció Jordi Puigcorber. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): El gol de falta de Jordi Puigcorber sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 79 i ampliar l'avantatge de Sidra a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Edgar Fagoaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sidra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oleguer Baiget va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Sidra va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Oleguer Baiget va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Santi Sevilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Yoann Sébag va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Arnau Dolz de Sidra va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Santi Sevilla al minut 59 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Santi Sevilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oleguer Baiget de Sidra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Ríos de Sidra es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

savasas

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Milán Búza va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el savasas va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 62.