Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308746

Amistoso (Int., RC) 731308746 Información oficial sobre el partido 731308746 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

A.C. Brutal Alineación oficial del equipo 'A.C. Brutal' en el partido 2 - 4 chulinos FC Alineación oficial del equipo 'chulinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
A.C. Brutal Alineación oficial del equipo 'A.C. Brutal' en el partido 2 - 6 chulinos FC Alineación oficial del equipo 'chulinos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Brutal

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Brutal s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Antonio Marello per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): El gol de falta de Lapo Patella sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 69 i ampliar l'avantatge de Brutal a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ruggero Magazzeni va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlo Mansueti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

chulinos FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Un mica després, Juhana Kostiainen de chulinos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el chulinos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rubén García de la Plata, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hosha Neubach quedar desmarcat i marcar per a chulinos al minut 78. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a chulinos l'avantatge per 2 - 4. Juhana Kostiainen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Juhana Kostiainen va encarar al porter al 8, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): chulinos va estar a punt d'empatar al 15 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juhana Kostiainen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gregorio Rontini va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Hosha Neubach des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Vurnon Keune va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.