Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308578

Amistoso 731308578 Información oficial sobre el partido 731308578 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

_imation_team Alineación oficial del equipo '_imation_team' en el partido 2 - 2 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_imation_team Alineación oficial del equipo '_imation_team' en el partido 0 - 2 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_imation_team

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El _imation_team sempre confia amb les genialitats d'en Óscar García de Toledo; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de _imation_team el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, José Unzueta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Unzueta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ibai Reten es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mapashes FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Mapashes al minut 43. Alberto Benedit va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Altzibar Sustatxa que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Jonathan Mila va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Markus Yletyinen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Mapashes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Alberto Benedit va quedar-se sol davant el porter Daniele Giovine, però aquest va poder aturar el xut.