Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308438

Amistoso (Int.) 731308438 Información oficial sobre el partido 731308438 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Quis Contra Nos? Alineación oficial del equipo 'Quis Contra Nos?' en el partido 1 - 3 UE Manresa Alineación oficial del equipo 'UE Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Quis Contra Nos? Alineación oficial del equipo 'Quis Contra Nos?' en el partido 3 - 3 UE Manresa Alineación oficial del equipo 'UE Manresa' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quis Contra Nos?

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de QCN van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Cristian Asaro en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): QCN va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Salvo Albani va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kanishka Raje va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amedeo Galeota de QCN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michele Tononi de QCN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UE Manresa

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Ramiro Duarte va posar els visitants UEM per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mikel Serrano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ramiro Duarte la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joaquín Peñalba va augmentar l'avantatge de UEM a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Joaquín Peñalba de UEM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.