Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308361

Amistoso (Int., RC) 731308361 Información oficial sobre el partido 731308361 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido 2 - 3 F.C. Nanchong Jiayuan Alineación oficial del equipo 'F.C. Nanchong Jiayuan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido 2 - 0 F.C. Nanchong Jiayuan Alineación oficial del equipo 'F.C. Nanchong Jiayuan' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamicáceres

Goles Goles

  • 114 Minuto 21 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 21. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Helmuth Sperling va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pedro Pérez Gómez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pedro Pérez Gómez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 210 Minuto 12 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Helmuth Sperling quasi empata el partit al minut 12, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

F.C. Nanchong Jiayuan

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Nanchong va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de 孙 (Sun) 凯泽 (Kaize).
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts, Jangbu Shugden va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 63 i semblava que Nanchong desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jangbu Shugden va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ivan Korotchenkov va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jangbu Shugden, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Nanchong va anar a parar a la dreta de l'atac on en 翟 (Zhai) 永霖 (Yonglin), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nanchong va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 梁 (Liang) 刚 (Gang) va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En 周 (Zhou) 奇明 (Qiming) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Nanchong va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 耿 (Geng) 英源 (Yingyuan) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 叶 (Ye) 崇玉 (Chongyu) de Nanchong va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.