Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308096

Amistoso (Int.) 731308096 Información oficial sobre el partido 731308096 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

fc podasek Alineación oficial del equipo 'fc podasek' en el partido 4 - 0 Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
fc podasek Alineación oficial del equipo 'fc podasek' en el partido 6 - 0 Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido
Tiene mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc podasek

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Denis Arrieta Pardo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, podasek es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): podasek va augmentar la diferència quan Egon Halse no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 沈 (Shen) 恩达 (Enda) va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Henryk Fabisiak va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 42 de joc. Andrzej Mielnik es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Egon Halse gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricard Magrí va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El podasek ho intentava per la dreta per mitjà de Denis Arrieta Pardo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Ralph Subaşı gairebé va marcar per a podasek des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Denis Arrieta Pardo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Denis Arrieta Pardo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 沈 (Shen) 恩达 (Enda) de podasek la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Guerreros Astures

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Domingo Bossio va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paco Ventura Rodríguez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Guerreros va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Luis María del Rosal no va poder controlar.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Conrado Eibe la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Guerreros havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Paco Ventura Rodríguez quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Bernardo Calderón va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Baudelio Valdeón Baruque de Guerreros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.