Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307701

Amistoso (Int.) 731307701 Información oficial sobre el partido 731307701 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Tarcal FC Alineación oficial del equipo 'Tarcal FC' en el partido 3 - 0 Vegvísir Alineación oficial del equipo 'Vegvísir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarcal FC Alineación oficial del equipo 'Tarcal FC' en el partido 1 - 0 Vegvísir Alineación oficial del equipo 'Vegvísir' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarcal FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Máté Pesti sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 2 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del Tarcal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gábor Fehér, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 84 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ennio Grassia va demostrar la seva experiència quan al minut 84 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ennio Grassia es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 77, però el porter va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tarcal va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Horst Treitinger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikhail Kayutin de Tarcal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vegvísir

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vegvísir sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lisandro Mirque, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.