Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306331

Amistoso (Int., RC) 731306331 Información oficial sobre el partido 731306331 en Hattrick

07.05.2024 22:15:00

Sherry Whistlers Alineación oficial del equipo 'Sherry Whistlers' en el partido 3 - 1 wilde hilde ev Alineación oficial del equipo 'wilde hilde ev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sherry Whistlers Alineación oficial del equipo 'Sherry Whistlers' en el partido 1 - 0 wilde hilde ev Alineación oficial del equipo 'wilde hilde ev' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sherry Whistlers

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joel Chave va anar directament als peus de Connor Althouse que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 124 Minuto 106 (Gol de penalti): Al minut 106 l'àrbitre va premiar Whistlers amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Chris Baker va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 118 Minuto 109 (Gol evento especial córner peinado): Whistlers va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Warren Devian, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Joel Chave que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

wilde hilde ev

Goles Goles

  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): El jugador Konstantin Börne de wilde es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Thorben Dummy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aniello Virtuani va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Konstantin Börne va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 104 (Ocasión de contra por la izquierda): wilde van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 104, però Fabian Geisendorf va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ludderus Weisskircher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.