Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305964

Amistoso (Int., RC) 731305964 Información oficial sobre el partido 731305964 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

F.c Cisliano Alineación oficial del equipo 'F.c Cisliano' en el partido 0 - 6 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.c Cisliano Alineación oficial del equipo 'F.c Cisliano' en el partido 0 - 4 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c Cisliano

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Asmus Justesen va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 29, i va passar la pilota a Joona Saatsi, però aquest no va encertar a marcar.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Venancio Crujeira no va ser aprofitada per en Asmus Justesen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Asmus Justesen va marxar per velocitat al minut 82 i va fer una passada de la mort a Alfio Di Bello, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Raemon Wagenmakers de Cisliano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. JAHS

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Quan passaven 28 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del F.C.. En Emiri Ordinabe va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, una falta xutada per Emiri Ordinabe va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a F.C.. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Bartosz Raszeja va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Passaven 70 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Emiri Ordinabe va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Emiri Ordinabe va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a F.C. l'avantatge per 0 - 6. Emiri Ordinabe en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Caetano Morcinelli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Oliver Juul va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): F.C. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Yanick Bihel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Caetano Morcinelli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.